Browsing Tag

игралишта

Се обновува детското игралиште на улица „Гоце Делчев“ во Гевгелија

Ветување: Да го уредиме и одржуваме игралиштето кај улица „Гоце Делчев“   ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Ветувањето на градоначалникот на Гевгелија, Сашо Поцков за уредување на детското игралиште ка улицата „Гоце Делчев“ во Гевгелија, досега  е делумно…

Учениците во ОУ „Наум Наумовски Борче“ добија нови спортски терени

Проект: Изградба на спортски терени во дворот во ОУ „Наум Наумовски-Борче“. Рок: 2014 година ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Изградба на спортски терени, односно на повеќенаменско игралиште, во рамки на ОУ „Наум Наумовски Борче“ во населбата…