Browsing Tag

имотна состојба

АНАЛИЗА: Имотната состојба на пратениците од македонскиот политички блок

Во предворјето на предвремените параламентарни избори “Порталб“ објавува податоци за имотната состојба на пратениците, чиј мандат заврши со распуштање на деветтиот по ред параламентарен состав. Овие податоци се важни, бидејќи 30…