Browsing Tag

ин витро

Преку манипулирани фотографии се шират дезинформации за половата припадност на Мишел Обама

Тврдењата дека Мишел Обама е трансродова жена која е родена како маж не само што се лажни, туку се и апсурдно смешни, бидејќи таа родила две девојчиња – Малија Обама и Саша Обама. Во ноември 2018 година, Мишел Обама дури и се отвори за…

Фотографија од инјекции потребни за ин витро, злоупотребена да ги наведе родителите да одбиваат…

Фотографијата не гo претставува бројот на вакцини и лекарства што ги примаат децата. Ниту кај нас ниту било каде во светот бебиња и мали деца не примаат толку многу дози вакцини. Според бројот на инјекции и некои од видовите лекови кои…