Browsing Tag

инциденти

Со погрешна фотографија се дезинформира јавноста за пукотниците кај Мавровка

Во постот што го рецензираме се пропушта контекстот. Се работи за две постапки на ОЈО кои се водат за различни лица и се однесуваат за два одделни настана. За лицето што е претставено на фотографиите од постот  ОЈО смета дека пукало со…