Browsing Tag

индиска компанија

Ветените 12 милиони евра од „Мадерсон“ од „Бунарџик“ ги одвеа ветрот

Дека „Мадерсон“ не изградила фабрики во Бунарџик можеме да увериме и преку веб-сајтот на Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони. Во делот Корисници оваа индиска компанија не фигурира