Browsing Tag

институт за енергетика

Не е формиран нов државен институт за енергетика

Имајќи ја во предвид потребата од сериозни анализи, студии и проекти кои што треба да бидат подготвени во насока на реализација на проектите од областа на енергетиката, ќе дефинираме правна рамка и ќе формираме нов државен Институт…