Browsing Tag

интегритет

Двојството на функциите на Џафери е неуставно и незаконски

Оценката на ДКСК дека двојството на функции по парламентарните избори од 8 мај е неуставно и незаконски, се однесува на Талат Џафери и некои други примери во Владата. Таквата оценка за неспоивоста и за прекршувањето на Уставот и на законите…