Browsing Tag

интерактивна мапа

Неисполнето: Не е изработена интерактивна мапа на сообраќајни несреќи

Со цел зголемување на безбедноста на патиштата, ќе се изработи апликација со детален преглед за безбедноста на патиштата, податоци за локациите каде што имало сообраќајни несреќи, бројот на лесни и сериозни повреди и колку смртни случаи…