Browsing Tag

исбори

Учеството на ВМРО-ДПМНЕ на изборите, не значи почитување на Договорот од Пржино

На 12.06.2016 година, Teлеграф ја пренесува следната изјава на универзитетскиот професор Димитар Мирчев, дадена непосредно по поднесување на кандидатски листи за пратеници до ДИК од страна на ВМРО-ДПМНЕ: Разговорите за надминување на…