Browsing Tag

Изабел Бојер Сингер

Дигитално создадена фотографија претставена како да е „моделот“ од кој е инспирирана Статуата на…

Фотографијата споделена во постот што го рецензираме не е инспирација за Статуата на слободата ниту е од Изабела Бојер. Станува збор за фотографија создадена по дигитален пат и претставува приказ на тоа како би изгледала Статуата на…