Browsing Tag

избори на 5-ти јуни

Има решение за одложување на изборите

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски во врска со аспекти од оддржувањето на избори на 5-ти јуни, во интервју за агенцијата Франс прес, изјави дека никој не нашол уставно решение да се одложат изборите: Се наоѓаме во многу…