Browsing Tag

Извештај за АКМИС-от

Контраспин: Што е страшно во судството за Караџоски, ако тоа не се наодите за АКМИ-сот?

Ако за Караџоски нема ништо страшно што над 860 предмети во Кривичниот суд воопшто не биле распоредени ни преку АКМИ-системот, ако за него не е страшно што рачно се внесувале предмети кај одредени судии без писмено образложение и ако се…