Browsing Tag

Јован Пејковски

Јован Пејковски

Градоначалник на Општината Чучер Сандево од октомври 2017 година БИОГРАФИЈА Пејковски е роден на 29 јануари 1969 година во скопското село Бразда. Оженет е и е татко на три деца. ОБРАЗОВАНИЕ Во…