Browsing Tag

Јовановиќ

Владата на СДСМ повеќе се раздолжила отколку што се задолжила

ВМРО - ДПМНЕ не наведува дека задолжувањето од странските пазари, може, а не мора да се реализира, а второ, дел од задолжените пари ќе се префрлат во 2018 година, кога на 29 јануари државата мора да отплати 95 милиони евра за задолжување по…