Browsing Tag

ЈП „ Водовод и канализација“

Неумесно е да се каже дека барокната зграда на Водовод е евтина!

Директорот на ЈП „Водовод и Канализација“, Александар Атанасов  за телевизија „Телма“  изјави дека новата  управна зграда на пертпријатието не е премногу скапа и дека нема да биде пречекорен износот од десет милиони…