Browsing Tag

„Калето“

Редица дезинформации за корона вирусот и антиваксерство без ниту еден аргумент

Не им верувајте на политичарите, на медиумите на лекарите... Сите лажат и се глобалистички слуги. Вирусот е безопасен зашто во земјава населението има стекнато природен имунитет и затоа не се вакцинирајте... Ова е сублимат од…