Browsing Tag

камења

Темјанот не е семоќен и не лекува камења во бубрези

Тврдењето во написот што се споделува на Фејсбук е произволно, нема научни медицински докази и факти дека темјанот лекува уринарна и бубрежна калкулоза (камен во бубрег), кое е сериозно заболување и бара медицински третман и лекарска помош.…