Browsing Tag

Караџоски

Контролорите на судството од порано знаеле што се случува во Кривичниот суд во Скопје

Извештајот за состојбите во Кривичниот суд во Скопје што го испратил Стојанче Рибарев – в.д. претседател на судот од март до крај на октомври 2017 година, потврди дека тие што се задолжени да ги контролираат судовите, а тоа се Врховниот суд…

Контраспин: Што е страшно во судството за Караџоски, ако тоа не се наодите за АКМИ-сот?

Ако за Караџоски нема ништо страшно што над 860 предмети во Кривичниот суд воопшто не биле распоредени ни преку АКМИ-системот, ако за него не е страшно што рачно се внесувале предмети кај одредени судии без писмено образложение и ако се…