Browsing Tag

Кенија

Овие 13 деца не починале од вакцина, туку во стампедо во Кенија

Графичкото видео кое е вознемирувачко и се злоупотребува на социјалните мрежи нема никаква врска со вакцинацијата. Тоа е снимено во февруари 2020 година во Кенија во градот Какамеда, кога 13 деца починаа во стампедо во основно училиште, а…