Browsing Tag

Клечовце-Штип

Изграден гасоводот Клечовце – Штип

Делницата од Клечовце Блок станица 5 (Штипско) ќе се реализира во согласност со Законот за реализација на инфраструктурен проект за изградба на магистрален гасовод, Делница „Клечовце - Блок станица 5“ (Штипско) кој  беше  донесен…