Browsing Tag

клуч

Вакцинирањето нема да ви го магнетизира телото

Со вакцинирањето телото нема да ви се претвори во магнет затоа што во составот на вакцините нема никакви метали. Од Американскиот Центар за контрола и превенција на болести потенцираат дека не е точно дека вакцинирањето ќе ве направи…