Browsing Tag

Кочо Анѓушев биографија

Кочо Анѓушев

Министер без ресор во Владата на РМ, предводена од Зоран Заев, избрана на 31 мај 2017 година. ПРИВАТЕН ЖИВОТ Роден е во Велес на 20.06.1969 година, има семејство, се занимава со наука и бизнис и за прв пат започнува…