Browsing Tag

Кончита Вурст

На фотографијата се Кончита Вурст и нејзиниот менаџер, а не премиерот на Луксембург и неговиот…

Не е точно тврдењето дека на фотографијата што се шири на Фејсбук се прикажани премиерот на Луксембург,  Ксавиер Бетел и неговиот партнер. На фотографијата се австриската пејачка Кончита Вурст и нејзиниот деловен менаџер Андре Карсаи.…