Browsing Tag

контрапротести

Контраспин: Колку народи признава ВМРО-ДПМНЕ?!

Според меѓународните конвенции за правата на човекот и за правото на изразување и мислење и според многу други прописи и добри меѓународни практики, ваквото соопштение на ВМРО-ДПМНЕ и нивите досегашни практики кон оваа материја,…