Browsing Tag

Коридор 10

Пругата Битола – Кременица стаса само до првиот километар

ПРОЕКТ: ИЗГРАДБА И РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДЕЛНИЦАТА БИТОЛА-КРЕМЕНИЦА КАКО ДЕЛ ОД КРАКОТ 10 Д ОД КОРИДОРОТ 10 И ИЗГРАДБА СО КРАК КОН ИНДУСТРИСКА ЗОНА ЖАБЕНИ Со овој проект се предвидува пругата од Битола до Кременица (граница со Република…

ВМРО – ДПМНЕ: Рехабилитација и зајакнување на 13 мостови од Коридорот 10  

Трета фаза од проектот за рехабилитација и зајакнување на мостовите во Република Македонија на Коридорот 10. Проектот се реализира во соработка со НАТО и опфаќа рехабилитација на 13 мостови по должината на Коридрот 10 на делницата…