Browsing Tag

корона парти

Дезинформација: „Кемтреилс“ и корона вирусот, демек, биле и регионален феномен

Одново и одново се шират лаги околу „запрашувањето“ (chemtrails или „кемтреилс“) и поврзаноста со корона вирусот и пандемијата. Овој пат, демек, тоа се случува и на регионално ниво