Browsing Tag

Ковид 19 опрема

Државата не купувала опрема за КОВИД-19 во 2018 г., туку опрема за потребите на здравството без…

Од листата класифицирана како опрема што се користи за справување со Ковид, се гледа дека станува збор за класични Пи-си-ар тестови, но и заштитни маски, ракавици и стапчиња за брисеви, што вообичаено се користеле и пред појавата на корона…