Browsing Tag

kovid19verifikacija

Дезинформација е дека во Кувајт се измерени 73 Целзиусови степени и дека се топеле автомобили и…

Фотографиите од стопените автомобили и семафори немаат никаква врска со Кувајт и со некакви екстремни летни температури. На 7 јули во Кувајт биле измерени 46, а не 73 Целзиусови степени, како што се тврди во постот. Станува збор за лажна…

Не загадувањето, туку „имунитетскиот долг“ е причина за респираторните инфекции кај децата

Увидот во болницата во Гевгелија, кој го изврши стручен тим од Детската Клиника, покажа дека причината за респираторните инфекции кај децата - кои не се карактеристични за летниот туку за зимскиот период, воопшто не е загадувањето на…