Browsing Tag

креација

Не е точно дека во подземјето бил пронајден генетски модифициран човек-волк

Не постојат никакви докази или индиции дека организмот прикажан на фотографиите е генетски модифициран, како што се тврди во постот, туку станува збор за изобличеност настаната поради долготраен престој во вода. Во постот е споделено и…