Browsing Tag

Кристина Реинслау

„е-Општество.мк“: Потребна е дигитална зрелост за да се постигне дигитална трансформација на…

Шеснаесеттото издание на меѓународната конференција „е-Општество.мк“ на тема „Вклученост и ефективност-доброто владеење и интернетот“ започна денеска и за прв пат поради ковид-19 пандемијата се организира целосно онлајн. Настанот е во…