Browsing Tag

кривични дела од припадници со полициски овластувања

Не е формирано обвинителско одделение за кривични дела од лица со полициски овластувања

Владата на Република Македонија во „Планот 3-6-9“ за итни рефорски приоритети го има запишано следното ветување за кое оценуваме дека е делумно исполнето:   Реформа во безбедносните и разузнавачките служби Формирање на…