Browsing Tag

Крсто Мукоски

Спин-автогол ја разби тезата за „самоорганизираниот народ“ во настаните од 27 април 2017 г.

Антонио Милошоски ја разби тезата за „самоорганизираниот народ кој спонтано сакал да спречи кршење на Уставот“ низ нападот на Собранието на 27 април 2017 г., најпрвин преку сликата за колегата Крсто Мукоски како „терорист-поединец“…

Снимките сведочат дека Мукоски и Василевски ги симнуваат блокадите на собраниските порти

Снимките од собраниските камери сведочат дека на 27 април 2017 година демонстрантите, всушност, не упаднале во парламентот туку слободно влегле, а клучна улога за тоа одиграле пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, кои ги отстраниле металните…