Browsing Tag

крвна слика

Нема никакви докази дека крвната слика се влошува по примање вакцина против ковид-19

Во оваа објава  се тврди дека вакцините против ковид-19 ја влошуваат крвната слика на луѓето и дека тоа го утврдила докторка која ја споредувала крвната слика на пациентите пред и по примањето вакцина. Но, тука не е прецизирано за која…