Browsing Tag

култура на уставноста

Иванов не го исполни ветувањето: „Промотори на култура на уставноста“

Претседателот на Македонија, Ѓорге Иванов во својата Програма „Мојот избор“, за мандатот од 2014-2019 година вети: Промотoри на култура на уставноста За функционално општество неопходно е почитување на основните вредности…