Browsing Tag

Кувајт

Дезинформација е дека во Кувајт се измерени 73 Целзиусови степени и дека се топеле автомобили и…

Фотографиите од стопените автомобили и семафори немаат никаква врска со Кувајт и со некакви екстремни летни температури. На 7 јули во Кувајт биле измерени 46, а не 73 Целзиусови степени, како што се тврди во постот. Станува збор за лажна…