Browsing Tag

лабортории

Нема докази дека коронавирусот бил создаден во украинска лабораторија

Тврдењето дека во Украина постојат лаборатории финансирани од САД во кои се произведуваат патогени се турка од Русија уште од 2020 година. Во 2020 година медиумите блиски до Кремљ се обидоа да ја обвинат Америка за ковид пандемијата,…