Browsing Tag

лек за дијабетес

Не е точно дека дијабетесот може да се излечи за еден ден

Во онлајн медиумите во голема мера се дистрибуираат медиумски производи со сензационална и дезинформативна содржина, кои имаат за цел да привлечат што повеќе кликови, а не да го информираат јавноста. Типичен пример за овие случаи е…

Се уште нема лек за дијабетес што ќе ве излекува за еден ден

Не е точно дека дијабетесот може да се излечи за еден ден, сите „рецепти“ што ги објавуваат некои медиуми се непроверени и читателите треба да се консултираат со лекар доколку одлучат да ги користат. Досега здравствените установи во земјата…