Browsing Tag

лиценца

„Беса Транс“ немала извод од лиценца за опожарениот автобус

Оваа лиценца која ја објави МК Денес, не му припаѓа на автобусот со регистерски ознаки СК 0284 БА, кој заврши кобно во сообраќајката на автопатот во Бугарија. Таа лиценца му припаѓа на друг автобус, а фирмата „Беса Транс“, лажно ја…