Browsing Tag

лидл

Лажна роденденска наградна игра на Лидл се шири на Фејсбук

„Лидл“ сè уште нема отворено продавница во С. Македонија,  па не ни може да има награди за потрошувачите,  а нема ниту официјална Фејсбук страница во земјава каде што би се нашла таква објава. Исто така не е вистина дека Лидл го слави 93-от…

„Лидл“ сè уште нема продавница кај нас и не доделува подароци

Германскиот трговски синџир „Лидл“ лани во февруари ја регистрираше својата компанија во С. Македонија, којашто ќе биде управувана од бугарската филијала, но досега тука нема отворено маркет. „Лидл“ нема ниту официјална Фејсбук страница во…

Преку лажна наградна игра на Лидл маркетите, се прибираат лични податоци на граѓаните

За наводната наградна игра да изгледа поверодостојно, креирана е фан страница каде што е злоупотребено името и логото на Лидл. Оваа лажна страница не е официјална страница на Лидл на Фејсбук, иако носи исто име. Лидл сè уште нема отворено…