Browsing Tag

луцифераза

Вакцината против ковид не е генетска терапија, не ја менува човековата ДНК и не содржи луцифераза

Зборот луцифераза има корен во латинскиот збор „Луцифер“, што значи осветлен. Иако ензимот луцифераза има слично име со „ѓаволот“- олицетворението на злото во многу религиозни приказни“, единствената конекција меѓу луцифераза и „Луцифер“ е…

Во вакцините против ковид 19 нема графен оксид, луцифераза или спајк протеин

Дезинформација тврдењето изнесено во постот дека во вакцините против ковид 19 има графен оксид, луцифераза или спајк протеин, а споменувањето на другите состојки во фотографијата на постот, како алуминиум, формалдехид, тимерсал и други, во…