Browsing Tag

Љупчо Николовски биографија

Љупчо Николовски

Министер кој раководи со Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство во Владата на Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ -Роден е на 20.08.1983 година во Крива Паланка, каде завршува основно и средно…