Browsing Tag

Македонска банка

АНАЛИЗА: Од врвот до дното, подемот и падот на македонските банки!

Тринаесет години по падот на Македонска банка, некогашна Љубјанска банка, банкарскиот систем во земјава го „тресе“  нов земјотрес, пропаѓањето на Еуростандард банка.  Во тек е процесот на отворање на стечај во Еуростандард банка откако НБМ…