Browsing Tag

Македонска пошта

Македонска пошта допрва со услугата за „онлајн-продавници“

Овие услуги ќе се понудат на бизнис-заедницата на територијата на Република Македонија, како и на компаниите кои нудат интернет-продажба и истите ќе претставуваат нивна логистика за успешно развивање на нивните бизнис-идеи. Под…