Browsing Tag

Македонски шуми

Драги Наџински

Драги Наџински е актуелен градоначалник на Општина Берово, и го извршува вториот последователен мандат. ПРИВАТЕН ЖИВОТ Драги Наџински е роден на 17 ноември, 1958 година, во Берово. Женет е и е татко на две деца. …

Вработени преку лотарија во „Македонски шуми“ се уште „дремат“ дома

На 22 мај 2013 година, Владата објави оглас за вработување на 1.600 граѓани во јавното претпријатие „Македонски шуми“, со цел да им помогне на социјално загрозените и еднородителските семејства кои бараат работа подолго од 10…

Прислушувани разговори – сет 20: Премиерот вработува „миленичиња“

Кадрите на ВМРО-ДПМНЕ, освен што лесно доаѓаат до работни места, кои се честопати со високи плати, редовно ги злоупотребуваат за партиски или за лични цели. Како всушност партијата „ги згрижува“ своите, дознаваме од овој сет…