Browsing Tag

малолетници

Кај нас целосно вакцинирани само 5.500 малолетници, во светот се вакцинираат и тригодишни деца

Вакцинацијата на малолетници на возраст од 12 до 17 години во државата започна да се применува на 19 јули оваа година. „Фајзер“ е единствената вакцина која е дозволена за имунизација на оваа возрасна група, се аплицира на доброволна основа…

Фондацијата Отворено општество Македонија не го финансираше извидничкиот камп Sex Scouts and…

Проектот, кој е помогнат од страна на Фондацијата Отворено општество Македонија (ФООМ), се однесува на животната средина и нема ништо заедничко со извидничкиот камп Sex Scouts and Rock’n’Roll, или, пак, со теми поврзани со сексуално…