Browsing Tag

МАНАПО

Се повторува лагата дека убиецот на матурантот од Тетово ќе бил ослободен од Заев

Со една невидена леснотија одредени Фејсбук групи за билдање на гласачко тело врз основа на „патриотизам“ и одбрана на „национални интереси“, одвреме навреме повторуваат едни те исти манипулации за „предавството“ на една или друга политичка…