Browsing Tag

мапирање

Не е направено мапирање на римската магистрала Виа Егнација

Мапирањето на познатата римска магистрала Via Ignatia, ќе овозможи збогатување на туристичката понуда во Македонија. Проектот Римска магистрала Via Ignatia ќе придонесе за привлекување на љубителите на активности во природа, а особено за…