Browsing Tag

Марија Теговска

ВМРО-ДПМНЕ: Регулаторна гилотина IV фаза

И во следните четири години, ќе продолжиме со Регулаторната гилотина. Ќе продолжиме со нови мерки за: Поевтинување на услугите на фирмите и граѓаните за добивање на документи, лиценци, дозволи, одобренија; Намалување на бројот на документи…