Browsing Tag

Марио Јованоски

За (не) поврзаноста на вакцините против Ковид-19 и миокардитисот, зборува доктор Марио Јованоски

Американскиот центар за контрола и превенција на болестите не „признал” дека вакцините против Ковид-19 предизвикуваат миокардитис, како што тврди Џон Васили на Фејсбук. Да, точно е дека оваа институција ги следи ваквите можни случаи, но во…