Browsing Tag

Марк Закерберг

Нема да има никаков ,,крај на Фејсбук каков што го познаваме”

Засега дури и промената на името на компанијата, е во доменот на шпекулациите, но дефинитивно е дека тврдењето во постот дека самиот Марк Закерберг најавил ,,крај на социјалната мрежа каква што ја знаеме" е невистинито. Не постои таква…

Марк Закерберг не бил уапсен, туку носел алка на глуждот против напад од ајкули

За алката која Закерберг ја носи на  глуждот на ногата, медиумите веќе известија дека станува збор за ножна алка којашто треба да ги брка ајкулите да не дојдат во контакт со директорот на Фејсбук додека тој се рекреира на Хаваите.…